Pool medalitest jäi võõrustajatele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teist aastat koos tantsivad Sivert Raide ja Ketlin Kopp võistlesid mitmes grupis. Neist ühes saavutasid nad absoluutvõidu.
Teist aastat koos tantsivad Sivert Raide ja Ketlin Kopp võistlesid mitmes grupis. Neist ühes saavutasid nad absoluutvõidu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tantsuklubi Cris eestvõttel Valga kultuurikeskuses korraldatud rahvusvaheline peotantsuvõistlus lõi maja kihama. Kohalikega võtsid mõõtu pärnakad ning külalised Lätist.

Konkurentsi pakkusid Pärnu tantsuklubi Minifox, Valmierast klubi Dīva, Cēsisest Reveranss ja Madonast Saulīte. Tund enne laupäeva keskpäeva kihas kultuurikeskuse ovaalsaal nagu sipelgapesa. Muusika mängis, peotantsijad andsid tantsule viimast lihvi ning seinte äärde kogunesid emad-isad, vana­aemad-vanaisad ja tuttavatest pöidlahoidjad.

Täpselt südapäeval algas pidulik sissemarass. Kaunites kostüümides, pisemad eesotsas, tegid võistlejad saalis pealtvaatajate tugeva aplausi saatel auringi, peatudes korraks tervitussõnade kuulamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles