Selgub linnaruumi uus nägu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgub linnaruumi uus nägu.
Selgub linnaruumi uus nägu. Foto: Lea Margus

Kolmapäeval, 6. mail selguvad Valga keskväljaku arhitektuurivõistluse võitjad.

Eesti Arhitektide Liidu teatel toimub Eesti Vabariigi 100 sünnipäeva tähistamiseks kavandatava Valga keskväljaku ja linnaruumi arhitektuurivõistluse tulemuste ja võitjate välja kuulutamine kolmapäeval, 6. mail Valga muuseumis piduliku võistluse lõpetamise tseremoonia käigus.

Ürituse käigus tutvustatakse konkursile esitatud töid ja avatakse võitjate nimekaardid. Kokku esitati konkursile kaheksa võistlustööd, mis kõik vastasid võistlusel osalemise tingimustele ja läbisid hindamisvooru.

Preemiate saajad tähestikulises järjekorras on:

LÕPMATUS

TOOTEM

VÄIKESE VALGA SALADUS

WALKYARD

Preemiafondi kogusummas 16 000 eurot maksab välja Valga Linnavalitsus. EV100 arhitektuurivõistluste läbiviimist rahastab Riigikantselei.

Sündmusele on teretulnud kõik, keda huvitab Valga linna areng.

Valga keskväljaku ja linnaruumi arhitektuurivõistlus toimus EV 100 arhitektuuriprogrammi «Hea avalik ruum» käigus. Sellega soovitakse Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks taasaktiviseerida Eesti suuremates keskustes olulised keskuste piirkonnad. Linnakeskuste avaliku ruumi organiseerimise, atraktiivseks ja kogemuslikuks muutmisega luuakse inimestele võimalus ja põhjus avaliku ruumi laiemaks kasutamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles