Karulas oli tore perelisa päev

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perelisa päev Karulas
Perelisa päev Karulas Foto: Erakogu

Pühapäeval, 3. mail toimus Karula valla kultuuri- ja huvialakeskuses kevadkontsert, mis oli pühendatud emadepäevale ja ühtlasi ka uute ilmakodanike sünni tähistamisele.

Lusikapeole oli kutsutud kümme last vanematega, kellest kõik kahjuks osaleda ei saanud. „Pidu oli südamlik ja tore,“ oli Karula valla kultuuritöötaja tagantjärele hinnang. „Esinesid Lüllemäe lasteaiarühma lapsed Heili Kann, Meribell Pormeister ja Marta Teder ning neid saatis muusikaõpetaja Celia Roose, lisaks esinesid Valga Muusikakoolis õppivad Kelly Ploomi ja Meribell Mõttus.“

Karula valla kõige pisematele ja nende tublidele vanematele meeldejääv päeva jätkus imepärase kontserdiga Aare Saali ja Tiit Kalluste itaalia armastuslaulude saatel, mis lummas kõikide naiste südameid. „Tore pühapäev oli, ühises kohvilauas torti süües ja kohvi juues peegeldus kõikide nägudelt vastu suur rahulolu ja tänutunne,“ on ka Karula kultuuri eestvedaja rahul südamliku ja piduliku päevaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles