Lähipäevade ilm tuleb soe ja vihmane.

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevad koduaias.
Kevad koduaias. Foto: Janeli Järvelill

Ilmateenistus prognoosib algavaks nädalaks küll kohatisi vihmasagaraid, aga ka soojakraade, mis päev-päevalt järjest suvisemaks kerkivad. Aeg on niidukid talvekorterist välja ajada - muru on viimase nädala jooksul kõvasti pikkust visanud.

Esmaspäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +4 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Õhtul võib saartel sadada hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, saartel ja läänerannikul kagutuul 5-11 m/s. Sooja on 9-14 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub kagu- ja idatuul 5-10, rannikul kuni 13 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma, kuid õhtul taevas selgineb ja sajuvõimalus väheneb. Puhub lõunakaaretuul 3-7 m/s. Sooja on 10-16 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 3-10, saartel puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 5-8 kraadi. Kolmapäeva päeval alates Lääne-Eestist pilvisus tiheneb. Saartel ja õhtul Lääne-Eestis sajab hoovihma. Puhub kagutuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 15-19, saartel 10-13 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Saartel ja Lääne-Eestis sajab vihma ning kohati võib sadu olla tugev. Puhub kagutuul 5-10, põhjarannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 7-12 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Vihmasadu liigub itta. Puhub lõunakaaretuul 3-8 m/s. Sooja on 9-14, Ida-Eestis kohati 17 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles