Tõrva noored moodustasid Tõrva Raadio nõukogu

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva noortest ja noorte meelsetest koosnev MTÜ Tõrva Noorte Liit moodustas täna oma erakorralisel üldkoosolekul 10-liikmelise Tõrva Raadio nõukogu, mis hakkab juhtima Tõrva Raadio tööd. Pärast üldkoosoleku lõppu toimus kohe ka esimene Tõrva Raadio nõukogu koosolek.

Nõukogu koosolekul valiti nõukogu esimees, määrati suviseks Tõrva Raadioks peatoimetaja, vaadati üle projekti eesmärgid ja eelarvelised vahendid ja peeti plaani suvisteks tegevusteks. Lisaks plaanib nõukogu raadio meeskonnaliikmetele läbi viia vajalikke koolitusi, et muuta raadio tööd paremaks.

Nõukogu esimeheks valitud Karl Kirt ütles, et raadio tegemist tahetakse paremini koordineerida ja tegevusi paremini läbi mõelda. „Juba täna tuleb teha ettevalmistusi, et tuua piirkonna inimesteni suvel kvaliteetne raadio. Suureks väljakutseks saab olema see, et raadiot teeme sellel korral kaks nädalat. Eks igakord tahame iseennast ületada,“ ütles värskelt valitud esimees Karl Kirt.

Peatoimetajaks määrati nõukogu poolt Kaspar Metsar, kes jõuluraadios vedas eest populaarset mälumängusaadet „Mäluauk.“ „Olen kindel, et suvine raadio tuleb jällegi väga äge. Väljakutseid on palju ning tööd ka palju. Üritame kajastada kogu piirkonna tegemisi selle kahe nädala jooksul.“ Peatoimetaja kutsub üles ka huvilisi raadio töös kaasa lööma. „Hetkel on meeskonnas üle  20 noore. Kel veel huvi, võtku aga meiega ühendust! Alati leiab midagi, mida teha,“ ütles peatoimetaja Metsar.

Raadio nõukogu otsustas, et suvine Tõrva Raadio jõuab eetrisse 27. juulist kuni 9. augustini. Tõrva Raadiot toetavad Tõrva linn, Helme vald ja Hummuli vald. Lisaks on saanud MTÜ Tõrva Noorte Liit toetust oma projektile läbi Kodanikuühiskonna Sihtkapitali vabaühenduste arenguhüppe meetme. Raadiot veavad eest MTÜ Tõrva Noorte Liit ja Tõrva linna Noortevolikogu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles