Uus 30+ ootab alla laadimist

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue digiajakirja kaanepilt
Uue digiajakirja kaanepilt Foto: 30 Pluss

Ajakirja 30+ teine diginumber on alla laadimiseks valmis.

Sel korral on teemade seas kaaslase leidmine internetist, mis muutub aasta-aastalt aina sagedasemaks kohaks, kust leitakse elukaaslane. Näiteks tutvumisportaali Suhted24 looja Marek Kivi raporteerib meile antud intervjuus, et mullu leidis nende abil paarilise 383 inimest. Oma kogemusi jagavad ka need, kes veebi kaudu endale kaaslase leidnud või püüdnud seda teha.

Oleme luubi alla võtnud meeste juuksed. Aina rohkem leidub neid mehi, kelle jaoks juuste toonimine juuksuri juures on saanud igakuiseks traditsiooniks. Samuti annab õige soenguga peita pisut kiilanevat pealage või kõrgemaks muutuvat otsaesist. Mida aga arvavad kiilanevatest või hallide juustega meestest naised, saab kuulata naiste vestlusringis tehtud salvestiselt.

Teiste teemade seas vaatame lähemalt seda, kui kalliks võib kujuneda otsus alustada rattaspordiga. Loo juures on ka videolugu, kus katsetame, kui tõhusad on tänapäevased spordirõivad.

Lisaks on võimalik 30pluss äpi alla laadinud lugejatel vaadata videointervjuud Raio Piirojaga. Kevadel oma sportlaskarjääri lõpetanud Piiroja arutleb seal tänase digimaailma üle.

30. aprillil loosisime välja viis õnnelikku, kes võitsid endale tahvelarvuti, ja saavad uut numbrit juba oma uuest nutiseadmest lugeda. Info võitjate kohta ja detailsed juhised äpi alla laadimiseks leiab aadressil 30pluss.ee. Äpi alla laadimine oma nutitelefoni või tahvelarvutisse on tasuta ja selle leiab nii Google Play´st kui App Store´ist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles