Aakre võõrustas jooksusõpru

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M19 vanuseklassi võitja Kaspar Songisepp Rõngust
M19 vanuseklassi võitja Kaspar Songisepp Rõngust Foto: Rein Leppik

Reedel, 24. aprillil startis Aakre algkooli juures Aakre–Puka jooks, mis oli ühtlasi ka Valgamaa tänavuse jooksusarja esimene etapp.  

Sarja avastarti tuli umbes 70 suurt ning väikest jooksusõpra siit- ja sealtpoolt piiri. Kõige pisemad – nelja- kuni kuueaastased – startisid 100 meetri distantsile. Oma jooksude hulgas parimad olid Raimond Elias Pukast (P4), Susanna Songisepp Rõngust (T6) ning Jarmo Kõvask Tõllistest (P6). Kuni kaheksa-aastased tüdrukud jooksid 400 meetrit ning siin oli kõige kiirem Eliise Lisett Lepp. 

Kahe ja poole kilomeetri pikkusel rajal selgus kuus oma vanusegrupi kiireimat. Võitjateks osutusid Careina Roomets Võrust (T10), Sten Jörgen Leis Ansumäelt (P10), Kerstin Misko Võrust (T12), Reinis Feldmanis Valkast (P12), Triina Hausenberg Võrust (T14) ning Tanel Muusikus Hummulist (P14).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles