Kaitseliitlased võtsid mõõtu kolmevõistluses

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Granaadiviskele on asunud Valgamaa maleva esindaja Ain Nurmla. Meeskonnakaaslase esitust jälgivad Aivar Rehemaa (paremalt), Taavi Sepp, Ants Kronberg ja instruktor Igor Koroljov.
Granaadiviskele on asunud Valgamaa maleva esindaja Ain Nurmla. Meeskonnakaaslase esitust jälgivad Aivar Rehemaa (paremalt), Taavi Sepp, Ants Kronberg ja instruktor Igor Koroljov. Foto: Rein Säinas

Kaitseliitlased selgitasid laupäeval Metsniku lasketiirus ning Tõrva gümnaasiumi jooksurajal endi seast välja parimad sõjalises kolmevõistluses.

Valgamaa malevale oli see juba teine kord taolist võistlust läbi viia. Sõjalisest kolmevõistlusest võtavad osa Kaitseliidu malevate kuni neljaliikmelised võistkonnad. Vanuseklasse on kaks ning individuaalarvestuses võistlevad mehed ja naised eraldi. Võistkondlikus arvestuses läksid arvesse iga võistlusklassi kolme parema võistleja tulemused.

Päikesepaisteline ja soe kevadilm meelitas Valgamaale kolmevõistlusele viie maleva ja peastaabi võistkonnad kokku 51 võistlejaga. Avamise järel suundusid naised granaadiviskele ning mehed lasketiiru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles