Julged naised need Tõrva abipolitseinikud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktiivsete kodanikena on Merle (vasakul) ja Kerttu Vatter alati valmis andma oma panust kodukoha turvalisemaks muutmiseks.
Aktiivsete kodanikena on Merle (vasakul) ja Kerttu Vatter alati valmis andma oma panust kodukoha turvalisemaks muutmiseks. Foto: Rein Säinas

Homme saab Tallinnas siseministeeriumis piduliku lõpu abipolitseinike nädal. Alates 1994. aastast, mil jõustus esimene abipolitseinike seadus, on 26. aprilli nimetatud abipolitseinike päevaks. Selle päeva ja vabatahtlike nädala puhul tutvustame kaht Tõrva piirkonna abipolitseinikku: ema ja tütart, Merle ja Kerttu Vatterit.

Kui kokkulepitud ajal Tõrva politseimajja saabun, võtavad mind vastu kaks säravat naist, kes algul küll väga ei kipu endast rääkima. Pikapeale saame siiski jutusoonele. Merle Vatter töötab politsei- ja piirivalveameti Valga politseijaoskonna ennetusmenetlustalituse vanemspetsialistina ning tema tütar Kerttu Combiwood OÜs värvija abilisena.

Kui kaua olete abipolitseinikuna tegutsenud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles