Võimutüli leegid lõid Otepääl taas lõkkele

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui umbusalduse avaldajate vaimusilmas on Jaanus Raidali päevad Otepää vallavolikogu esimehena sama hästi kui loetud, siis staažika omavalitsustegelase enda sõnul pole miski veel kindel.
Kui umbusalduse avaldajate vaimusilmas on Jaanus Raidali päevad Otepää vallavolikogu esimehena sama hästi kui loetud, siis staažika omavalitsustegelase enda sõnul pole miski veel kindel. Foto: Arvo Meeks

Otepää volikogu istungil anti sisse umbusaldusavaldus volikogu esimehe Jaanus Raidali suhtes. Põhiliselt heidavad kümme saadikut Raidalile ette vallavalitsuse töösse sekkumist ja valla arengu peatumist.

Otepää Kodaniku esindaja Kuldar Veere väitel annab valimisliidu Otepää esindajana volikokku valitud Raidal vallavalitsuse liikmetele pidevalt käske. «Temal vahet pole, kas on volikogu või vallavalitsuse inimesed – see on sobimatu.»

Et asjad Otepää vallamajas just sel moel käivad, kinnitasid ka IRLi ainus esindaja volikogus Peeter Kangur ning samuti umbusaldusavaldusele allkirjad andnud Reformierakonna fraktsiooni esimees Enn Sepma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles