Tõrvakad seavad naabritega leibu ühte kappi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäevasel Tõrva linnavolikogu istungil hääletasid kõik kohalolnud 14 volikogu liiget üksmeelselt linna ja kolme valla ühinemisläbirääkimiste alustamise poolt.
Teisipäevasel Tõrva linnavolikogu istungil hääletasid kõik kohalolnud 14 volikogu liiget üksmeelselt linna ja kolme valla ühinemisläbirääkimiste alustamise poolt. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva võttis vastu Helme valla ettepaneku alustada ühinemisläbirääkimisi. Täna-homme selgub, kas liitumisest on huvitatud ka Hummuli ja Põdrala vald.

25. märtsil otsustas Helme vallavolikogu teha ettepaneku Hummuli ja Põdrala vallavolikogule ning Tõrva linnavolikogule ühinemisläbirääkimiste alustamiseks, et moodustada koos uus omavalitsusüksus.

Tõrva linnavolikogu teisipäevasel istungil toetasid volinikud ettepanekut ühehäälselt. «Meid ühendab ühine Mulgi taust, mis on muutnud need neli omavalitsust ühtseks. On oluline, et ühinemisel kasutatakse maksimaalselt kõikide tugevaid väärtusi, loomaks haldussuutlikum, atraktiivsem ja parema elukeskkonnaga omavalitsus,» sõnas linnapea Maido Ruusmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles