Selgusid kibedamad kabetajad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
7.-9. klasside poiste hulgas tuli maakonna meistriks Margus Zimmer
7.-9. klasside poiste hulgas tuli maakonna meistriks Margus Zimmer Foto: Tiit Lepp

Möödunud neljapäeval kogunes Valga spordihalli veerandsada Valgamaa koolinoort, et endi seast parimad kabetajad välja selgitada.

Kuni neljandate klasside tüdrukute arvestuses tagas endale meistritiitli selles klassis ainukesena võistelnud Carmen Rääk Valga põhikoolist. Sama vanuseklassi poiste arvestuses tuli tiitlit nõutama kaheksa võistlejat. Võitjana väljus siit Sivert Raide Valga põhikoolist, jättes enda selja taha tähistavad Etser Laasi Lüllemäe põhikoolist ning Taivo Muusikuse Hummuli põhikoolist.

Viiendate ja kuuendate klasside tüdrukute ning poiste arvestuses asus tiitlit jahtima kolm võistlejat. Tüdrukute seas moodustasid esikolmiku Eliise Helena Pisartšik Hummulist ning Triin Tammes ja Lili Mariin Behrsin Valga põhikoolist. Poiste arvestuses läks kaks esimest kohta Valga põhikooli. Võitis Karl-Robert Mõttus, teine oli Taivo Kõvask ning kolmanda kohaga pidi leppima Madis Voitk Hummuli põhikoolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles