Lugemishuvilised said kogeda äratundmisrõõmu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligemale paarkümmend aastat Soomemaal elanud Tarmo Virki pani oma elamused ja muljed Soomest ja soomlastest kirja raamatusse «Minu Helsingi», mida ta reedel tutvustas ka Valgas.
Ligemale paarkümmend aastat Soomemaal elanud Tarmo Virki pani oma elamused ja muljed Soomest ja soomlastest kirja raamatusse «Minu Helsingi», mida ta reedel tutvustas ka Valgas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga lugemishuvilistel oli võimalus kohtuda pikka aega Soomes elanud ajakirjaniku Tarmo Virkiga, kes seal nähtust ja kogetust raamatugi kirjutanud.

Oma raamatu «Minu Helsingi. Ärge tapke sõnumitoojat» esitlust alustas Virki Säde kohvikus fotode näitamisega. Näha sai Helsingis asuvat senativäljakut, valitsushoonet, ülikooli, presidendi lossi, toomkirikut, parlamendihoonet ning hulgaliselt loodus- ja linnavaateid. «Olen üles pildistanud ka hulga koledaid linnamaju,» lisas ta.

Paljud kohaletulnutest said fotosid vaadates kogeda äratundmisrõõmu, sest Helsingit oli enamik ajakirjanikku kuulama tulnud inimesi külastanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles