Jalgpallurid said võidurõõmu maitsta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmisel nädalal mängis Valga FC Warrior (mustvalgetes särkides)kodumurul EMÜ SK vastu, siis sedapuhku sõideti külla Põlva klubile.
Kui eelmisel nädalal mängis Valga FC Warrior (mustvalgetes särkides)kodumurul EMÜ SK vastu, siis sedapuhku sõideti külla Põlva klubile. Foto: Rein Säinas

Nädalalõpp möödus maakonna jalgpalluritele töiselt ning tunda saadi nii kaotusekibedust kui võidurõõmu.

Reedel asusid Kungla tänava kunstmuruväljakut mõõtma 2001. aastal sündinud Valga FC Warriori poisid, kes võõrustasid külla sõitnud Jõgeva SK Nooruse võistkonda. Kuigi külalistel oli pikk teekond seljataga, siis mingit väsimuse tundemärke nad ei avaldanud ning pärast mõningat edasi-tagasi jooksmist võtsid Jõgeva poisid 8 : 1 võidu. Praegu hoiavad Valga pallipoisid edetabelis ühe viigi ja ühe kaotusega kuuendat kohta.

Pühapäeval oli Kungla tänava staadion meeste päralt. Esmalt jooksid väljakule FC Otepää ning Navi Vutiseltsi meeskonnad. Otepää meeskonna kehva algust kasutasid külalised kohe ära ning kiirelt löödi värav. Õnneks otepäälased pead norgu ei lasknud ning enne poolajapausile minekut seati üles viigiseis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles