Algas võistlusmatk " Väle jänes 2015"

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised Lõuna piirkonna koormusmatkal
Naised Lõuna piirkonna koormusmatkal Foto: Valga ringkonna fotoarhiiv

Täna toimub Valgas võistlusmatk "Väle jänes",mille start anti kaitseliidu Valgamaa Maleva staabi juurest kell 10 hommikul.Samas kohas toimub ka võistkondade finišeerimine.

Võistlusmatkast võtavad osa Kodutütarde ja Noorkotkaste vähemalt kolmeliikmelised võistkonnad ja külalisvõistkonnad.Võistlusmaa kogupikkus on noorematele, 8 - 11 aastastele kuus kilomeetrit, keskmisele astmele 12 kuni 15 aastased 12 ja suurematele ,16 kuni 18 aastased 18 kilomeetrit.Võistkonnad liiguvad jalgsi maastikul ning kontrollpunktides tuleb neil täita erinevaid ülesandeid nagu granaadi vise, õhkrelvast laskmine, takistusrada,madalroomamine.Tuleb lahendada ka kirjalik test skautlike teadmiste kohta.

Liikumine toimub kontrollpunktist kontrollpunktini vastavalt etteantud järjestusele.Lõpptulemus sõltub sooritatud ülesannetest, võistkonna varustuse komplekteeritusest ja trassi läbimise ajast.Maksimaalne aeg trassi läbimiseks on 7 tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles