Elu ettevõtjana aitas endas selgusele jõuda

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laadad ja muud suvised rahvaüritused on hea võimalus oma käsitööesemeid tutvustada ja kontakte vahetada. Seda võimalust kasutab tihti ka Maire Riit.
Laadad ja muud suvised rahvaüritused on hea võimalus oma käsitööesemeid tutvustada ja kontakte vahetada. Seda võimalust kasutab tihti ka Maire Riit. Foto: Erakogu

Maire Riit oli minule varem põgusalt tuttav omakandi inimene. Teadsin, kus ta töötab, et tal on vahvad kaksikud ning ta elab väikese aiamaaga majas kiviviske kaugusel Hummuli alevikust. Samuti seda, et kevadest sügiseni võib teda peenramaal toimetamas näha.

Ühel hetkel hakkasin märkama Facebookis jagatud pilte näputööst, milles kasutatud trendikat linast, kauneid rahvuslikus stiilis, suisa arhailisi tikandeid ja leidlikke kingiideid. Järgmine teadmine oli juba, et varem kohalikus õmblusettevõttes ja veidi hiljem jalatsivabrikus töötanud ettevõtlik naine on oma firma asutanud.

«Tunnen, et see oli õige otsus. Kui tuled sellest mugavustsoonist välja, mida pakub rutiinne töö, siis alles avastad, mis sinu sees kõik tegelikult peidus ...»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles