Logistikud võitsid Riias teise koha

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokkuhoidva ja rõõmsameelse Valgamaa kutseõppekeskuse võistkonna liikmed õpperühmast LKT12 Aliis Lellep, Lili Karkus ja Merike Toode.
Kokkuhoidva ja rõõmsameelse Valgamaa kutseõppekeskuse võistkonna liikmed õpperühmast LKT12 Aliis Lellep, Lili Karkus ja Merike Toode. Foto: Lili Karkus

Valgamaa kutseõppekeskuse logistika klienditeenindaja eriala kolmeliikmeline võistkond esines edukalt Baltikumi kutsekoolide logistikute kutsevõistlusel Riia riiklikus tehnikumis 14. ja 15. aprillil.

Saavutati väärtuslik teine koht Vilniuse raudteetranspordi ja äriteenuste kutsekooli järel. Logistikute võistlusprogrammi kuulusid raudteetranspordi teemalise kollaaži valmistamine, kauba optimaalne paigutamine pakkealusele, raudteetranspordi teemaline viktoriin ning rida teisi logistikaga seotud ülesandeid.

«Meile antud ülesanded olid kohati veidi keerulised, kuid saime kõigega hästi hakkama,» ütles võistlustel osalenud LKT12 eriala õpilane Merike Toode. «Väga tore oli suhelda teiste noortega Lätist ja Leedust,» lisas Lili Karkus samast õpperühmast. «Kuigi me ei oska läti ega leedu keelt, saime inglise keeles väga hästi hakkama. Ei tahtnudki kohe pärast võistluse lõppu Riiast tagasi sõitma hakata.»

«Meil on väga hea meel, et saime võimaluse sellel võistlusel osaleda,» tegi kokkuvõtte Aliis Lellep, kes andis ka intervjuu Läti televisiooni programmile RE:TV. Saade läheb eetrisse pühapäeva, 19. aprilli hommikul RE:TV kanalil, mis on tavaantenniga nähtav ka Valgas.

Riias toimus ka kutsekoolide vedurijuhtide võistlus, kuid kuna Valgas vedurijuhte ei õpetata, siis Valgamaa kutseõppekeskus sellel võistlusel ei osalenud. Vedurijuhtide võistluse võitis Riia riiklik tehnikum.

Pärast võistlusi käisid osalejad Riias linnaekskursioonil, said võimaluse vaadata noorte tantsuvõistlust, tutvusid läti rahvatantsudega ja osalesid mitmel muul meelelahutuslikul võistlusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles