GALERII: Kultuurikeskuses saab näha skulptuure ja loodusfotosid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates eilsest on Valga kultuurikeskuse teatrisaali fuajee teisel korrusel üleval lasteaia Walko väikeste ja suurte kunstnike tehtud skulptuurid. Ovaalsaalis saab aga uudistada Taavi Nageli näitust imelistest loodusfotodest.

Walko näitusel «Kunst sünnib südames väikeses ja suures» on väljas sadakond skulptuuri, mille on valmistanud lapsed kas koos oma õpetajate või isade-emade, vanavanemate ja õdede-vendade kaasabil. Valmis on meisterdatud ämblikud, hiired, koerad, kassid, hunt, jänesed, elevandid, dinosaurused, pingviinid ja kilpkonnad. Omapärase töö «Eurosiga toitub eurodest» on teinud Krõlli rühm. Sama rühma lapsed on valmis meisterdanud ka uhke kosmoselaeva.

Pilkupüüdva «Pesapuu» autor on aga kõigest kaheaastane Iiris Lill – tõsi küll, teos valmis isa, ema ja kaheksa-aastase õe Kaisa abiga. Kerli-nimelise elevandi tõi näitusele viieaastane Annemai Männiste ja selle valmimisel lõi kaasa kogu ta pere. Seismeaastane Aleksander Kukuškin meisterdas koos isa ja emaga pardi, mis väga sarnane elusale linnule. Viieaastane Marianna Filippova on koos isaga valmis saanud aga uhke siili, mis samuti näitusel väljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles