Mulgikrossile tuleb võiduhimulisi ka piiri tagant

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgikross toob kokku nii suuri kui väikseid motosõpru.
Mulgikross toob kokku nii suuri kui väikseid motosõpru. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavune Mulgikross, mis leiab aset sel laupäeval Viljandimaal Holstre-Nõmme motokeskuses, on järjekorras juba kolmekümnes. «On palju inimesi, kes käisid kunagi Mulgikrossil isa süles ja tulevad nüüd ise, oma lapsed vankris, seda Mulgimaa motospordi tähtsündmust vaatama,» ütles Kaido Leiten Viljandi motoklubist.

«Registreerimisleht pole küll pikk, aga võidusõit tuleb tõsine. Eestimaalaste ootusi üritavad täita Tanel Leok, Gert Krestinov ja Priit Rätsepp. Kindlasti ei oota aga endiseid MMi mehi kerge võit, sest võitu himustavad Soome meister Tommi Mäkinen, lätlane Davis Livs ja kindlasti ka Leedu kiireim mees Vytautas Bucas.»

Leiten lisas, et nimekiri võib veel muutuda ja seetõttu pole üllatused võimatud. «Tean ainult, et viimasel hetkel kaotas oma Mulgikrossi järgmise võidu lootused Erki Kahro, kes Nõmmes trennis olles õla liikmest välja kukkus. Omaette võidusõit tuleb meie enda veteranil Jaanus Kovalil, kes enda kahekümne esimesel Mulgikrossil kaitseb oma esikohta klubis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles