Joobes isikud magasid murul ja juhtisid sõidukeid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv
Politsei. Foto on illustreeriv Foto: Elmo Riig / Sakala

Viimastel päevadel on Valga politseil taas korduvalt tulnud joobes isikutega.

Reedel kella 11 ajal teatati Valgas Jaama puiesteel lebavast mehest. Politsei viis ta kainenema.

Kella 18.20 ajal kontrollis politsei Valgas Laial tänaval mopeedi juhtinud 1973. aastal sündinud meest, kes oli alkoholi tarvitanud. Ta kõrvaldati juhtimiselt. Kella 23.40 ajal kõrvaldas aga politsei juhtimiselt mehe, kes oli joobnuna Chrysleri roolis.

Laupäeval kella 17.15 ajal teatati, et Helme vallas tee ääres magab joobes mees, ratas kõrval. Politsei selgitas välja, et mees oli joobes. Tema sõber aitas tal koju minna.

11. aprillil kella 19.30 ajal teatati, et Valgas Sepa tänaval lebab murul verine mees. Kiirabi viis mehe haiglasse, kuna ta oli joobnudpäi kukkunud ja endale viga teinud.

Pühapäeval kella 4.20 ajal kontrollis politsei Tõrvas Spordi tänaval Volvo juhti, kellel tuvastati alkoholijoove. Ta kõrvaldati juhtimiselt.

12. aprillil kella 10.15 ajal teatati, et Valgas Kungla tänaval spordihalli juures magab joobes mees. Politsei viis ta koju magama.

12. aprillil kella 20.40 paiku pidas politsei Kuperjanovi tänaval kontrollimiseks kinni Mitsubishi, mille roolist avastati narkojoobe tunnustega mees. Politsei viis ta Tartusse ekspertiisi narkojoobe väljaselgitamiseks.

12. aprillil kella 22.15 ajal pidas politsei Jaama puiesteel kontrollimiseks kinni Volkswagen Golfi, mille roolis oli alkoholijoobes naine.

12. aprillil kella 23 ajal teatati, et Valgas Kesk tänaval korteris lõi mees naist näo piirkonda. Politsei selgitas välja, et tegu oli valeväljakutsega. Mees magas ja naine oli joobes ning räuskas trepikojas. Vägivalda kellegi suhtes ei tarvitatud ja naine viidi kainenema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles