Peaaegu poole auhindadest viisid koju tõrvalased

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loore All
Loore All Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuu aega kestnud laste laulumaraton sai punkti maakondliku lauluvõistlusega. Juba teist aastat läksid eriti rahulolevatena koju tõrvakad, kes pälvisid 19 auhinnalisest kohast kaheksa, lisaks kaks eripreemiat.

Otepää gümnaasiumi saal oli pühapäeval siginat-saginat täis juba mitu tundi enne võistluse algust. Noored solistid tegid proove ning andsid koos juhendajatega esitustele viimast lihvi. Üle viie tunni kestnud võistulaulmisele tuli 56 noort solisti, kes olid eelnevalt jäänud sõelale kuuel piirkondlikul võistlusel. Neile lisandusid Valgamaa poistelaulukonkursi võitjad.

Kell üks päeval astusid kevadiselt ehitud lavale kõige pisemad – kolme-nelja-aastased, keda oli neli. Pisikeste lauljate loomulikkus ja armas esitus ei jätnud ilmselt kedagi külmaks. «Nende silmist ja olekust kiirgab päikest kümne kilomeetri kaugusele,» iseloomustas mudilaste etteastet žürii liige Veikko Täär.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles