Vutimehed mängisid nii päikeses kui vihmas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oli see nüüd ilusa päikselise õhtu või pikaajalise võistluspausi süü, kuid Valga FC Warriori ning EMÜ SK laupäevases kohtumises ei saanud kumbki meeskond pikka aega mängumootorit käima.
Oli see nüüd ilusa päikselise õhtu või pikaajalise võistluspausi süü, kuid Valga FC Warriori ning EMÜ SK laupäevases kohtumises ei saanud kumbki meeskond pikka aega mängumootorit käima. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Nädalavahetus oli Valgamaa noorte ja täiskasvanute jalgpallivõistkondadele võistlusrohke. Valga ja Otepää mehed alustasid uut hooaega kolmandas liigas.

Valgas Kungla tänava staadionil sai laupäeval teoks 2006. aastal sündinud poiste Warriori kevadturniir. Väljakule jooksis kokku kaheksa võistkonda. Võidu viisid koju FK Smiltene poisid, kes finaalis olid üle Tõrva JK poistest. Kolmanda koha mängus alistas FC Otepää Pärnu võistkonna.

Sama päeva õhtul peeti Kungla staadionil veel kaks kolmanda liiga lõunatsooni mängu. Esmalt jooksid väljakule Navi Vutiselts ja FC Tartu. Kohtumise esimene poolaeg kuulus täielikult Tartu meeskonnale, kes kontrollis mängu igat minutit. Poolajaks kindlustasid tartlased endale juba 2 : 0 eduseisu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles