Põhjanaaber sattus tohtriga pahuksisse

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prillid ei ole nägemisprobleemiga inimese jaoks just odav abivahend. Suhtlemine tohtri ja patsiendi vahel võiks sealjuures olla selline, millest ei jääks okast hinge kummalegi osapoolele.
Prillid ei ole nägemisprobleemiga inimese jaoks just odav abivahend. Suhtlemine tohtri ja patsiendi vahel võiks sealjuures olla selline, millest ei jääks okast hinge kummalegi osapoolele. Foto: Andres Teiss

Valgast pärit Elle Sarap, kes Soome kodanikust tuttava Jorma Savolaisega laupäeval Valgas silmatohtrit külastas, on nördinud saadud teeninduskogemuse üle. Arsti sõnul on tegu arusaamatusega.

Soomlasest mees, kes otsustas juba olemasoleva retseptiga muretseda omale lisaprillid, otsustas seda teha jaanuaris Valgas doktor Viljar Vihmanni juures. Ka tol korral, nagu nüüdki, käis ta siin koos peamiselt Soomes elava Elle Sarapiga, kes oli kaasas sõbra ja tõlgina.

«Tellisime jaanuaris prillid, minu poeg käis järel ja saatis postiga Soome. Prillid olid sellised, kus pluss ja miinus koos,» rääkis Sarap, kuidas lugu algas. «Siis selgus, et prillid ei sobi: silmad hakkasid tõmblema, tekkis kohe ka peavalu. Helistasin silmaarstile, tema kutsus mehe vastuvõtule, et siis saab vaadata, milles probleem.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles