Alkohol ajas kurjaks ja niitis jalust

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pikk nädalavahetus andis paljudele põhjuse ja võimaluse vägijooke tarvitada. Paraku tekitas mõni alkoholi tarvitanud inimene probleeme nii endale kui teistele. Samuti andsid purjutajad omajagu tööd politseile.

Neljapäeval, 2. aprillil kella 13 ajal kontrollis politsei Valgas Mesipuu tänaval Ford Mondeo juhti, kellel tuvastati alkoholijoove. Mees kõrvaldati juhtimiselt.

Samal päeval kella 18.10 ajal sai politsei väljakutse Helme valda Jõgeveste külla, kus joobes mees tiris sugulast kapuutsist selliselt, et viimasel tekkis lämbumistunne. Politsei viis purjus mehe esialgu kainenema.

Reedel kella 00.40 paiku laekus teade Otepääl Lipuväljakul baari ees lebavast joobes mehest. Patrull viis ta koju välja puhkama.

Samal päeval kella 10.45 paiku kontrollis politsei Valgas Tartu tänaval Toyota roolis olnud meest, kellel tuvastati alkoholi tarvitamise tunnused. Juht kõrvaldati autoroolist

Kella 11.10 ajal teatati, et Tsirguliina alevikus Nooruse tänaval majas lõi mees naist. Politsei selgitas kohapeal välja, et mees lõi naisele rusikaga korduvalt pea piirkonda. Esmaabi naine ei vajanud. Mõlemad tüli osapooled olid alkoholi tarvitanud. Politsei toimetas vägivallatsenud mehe esialgu kainenema.

Kella 13.20 paiku teatati, et Valgas Kesk tänaval pöörasid tülli mees ja naine ning viimast ähvardatakse väidetavasti noaga. Politsei selgitas, et mõlemad osapooled olid joobes ja vägivalda ei esinenud. Abikaasad soovisid rahumeelselt korterisse edasi jääda ja politseile neil üksteise suhtes pretensioone ei olnud.

Kella 18 ajal teatati, et Helme vallas Linna külas korteris on vali muusika ja lärm, mis segab teiste rahu. Politsei toimetas korterist kainenema 1975. aastal sündinud mehe. Kella 20.30 ajal teatati, et lärm pole korteris jätkuvalt lõppenud ja vali muusika häirib endiselt naabreid. Politsei võttis korteris olnud muusikakeskuse rikkumise lõpetamiseks hoiule.

Kella 20.55 ajal teatati, et Kuperjanovi tänaval lebab arvatavalt purjus mees tänaval pikali. Politsei selgitas, et alkoholijoobes mees oli jala murdnud, ta toimetati haiglasse.

Laupäeval kella kahe ajal teatati, et Valgas Turu tänaval meelelahutusasutuses on agressiivne joobes mees, kes sattus sõnavahetusse turvatöötajatega. Politsei viis tülitekitaja kainenema.

Kella 16.20 paiku teatati, et Tõrvas Kevade tänaval kaupluses kahe ukse vahel magab joobes mees. Politsei viis ta koju välja puhkama.

Pühapäeval kella 2.10 ajal sai patrull väljakutse Hummuli vallasa asuvasse korterisse, kus joobes mees väidetavasti laamendas. Politsei selgitas, et mehel tekkis sõnavahetus naisega. Füüsilist vägivalda ei olnud. Pere kodurahu huvides viidi mees kainenema.

Samal päeval kella 13 ajal laekus teade, et Valgas Piiri tänaval sotsiaalmajas on agressiivne mees. Politsei viis ta kainenema.

Kella 22.15 paiku teatati kaklusest Valgas Vabaduse tänaval trepikojas. Politsei selgitas kohapeal välja, et väidetavasti läks üks seltskond inimesi keelama lärmi tekitanud naabreid, kui tekkis tüli, millest arenes kähmlus. Osapooled olid alkoholi tarvitanud. Täpsemad asjaolud selguvad, kui isikud on kaineks saanud ja soovivad täiendavaid ütlusi anda.

Esmaspäeval kella 10 ajal pidas politsei Tõrvas Tartu tänaval kontrollimiseks kinni Ford Galaxy, mille roolis oli alkoholi tarvitanud 1974. aastal sündinud mees. Tema suhtes alustati menetlust.

Samal päevalkella 12.45 ajal teatati politseile Valgas Puiestee tänaval maja ees lärmavast joobes naisest, kes tülitas möödujaid ja tundus kõrvalistele eneselegi ohtlik olevat. Politsei viis ta kainenema.

Kella 16.45 ajal teatati, et Helme vallas Valga-Uulu kergliiklusteel lamab joobes mees. Politsei viis mehe kainenemisele, kus isikuandmete kontrollimise selgus, et tegu oli meheag, kelle prokuratuur tagaotsitavaks oli kuulutanud. Mees peeti kinni.

Kella 21.30 ajal sai politsei väljakutse Tõlliste valda peretüli lahendama. Kohapeal väitis joobes naine, et kaine mees olla teda laste nähes lükanud. Keegi viga ei olnud saanud. Mees otsustas ühes lastega sugulaste juurde ööbima minna. Perega tegeletakse edasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles