Turniirivõit libises Lätti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel olid naakonna jalgpallurid taas võistlustules. Valgas jätkus Warriori kevadturniir, Tõrva jalgpallurid aga madistasid teises liigas.

Laupäeval astusid Warriori kevadturniiril väljakule 2003. aastal sündinud poisid. Võidukarika nimel tuli heitlema kaheksa meeskonda nii siit- kui sealtpoolt piiri. Esinelikusse mahtus kaks Eesti ja kaks Läti klubi. Kolmanda koha heitluses asusid võistlustulle FC Elva ning FK Smiltene. Peale tasavägist ja viigiga lõppenud mängu asuti viimase poodiumikoha eest penalteid lööma. Siin olid täpsemad FC Elva poisid.

Võidu nimel läksid vastamisi vanad tuttavad: FK Madona ning FC Warrior. Kui saalijalgpallis on Valga poisid lätlastele tuule alla teinud, siis väljas on kaalukauss ikka lõunanaabrite kasuks olnud. Nii ka seekord. Kuigi alguses kujunes finaal tasavägiseks, kus kumbki osapool märkimisväärset edu ei saavutanud, siis mingil hetkel tekkis meie poiste kaitsesse auk ning karistus Madona mängijatelt oli kiire tulema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles