Näidukaart rändas ajaloo prügikasti

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaugloetava arvesti paigaldamine. Valgamaal on selliseid arvesteid praegu umbes 11 500.
Kaugloetava arvesti paigaldamine. Valgamaal on selliseid arvesteid praegu umbes 11 500. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Elektrilevi otsus loobuda näidukaartide saatmisest on mõnes tarbijas tekitanud nõutust: kuidas teatada näite edaspidi. Võrguettevõtte kinnitusel on võimalusi erinevaid ja nendest on kliente ka teavitatud.

Eelmisel nädalal helistas toimetusse vanem mees, kes kurtis, et Elektrilevi otsus loobuda mõne kuu eest näidukaartide saatmisest on hulga tarbijaid pannud olukorda, kus nad ei oska elektrinäiduga enam midagi peale hakata. «Elektrilevi Valga teeninduspunktis on seetõttu iga kuu alguses paras segadus. Samas käivad linnas jutud, et seegi punkt võib peagi kaduda. Mis siis veel saab?» oli anonüümseks jääda soovinud mees mures.

Elektrilevi mõõteosakonna juht Viktor Afanasjev kinnitas, et muretsemiseks pole vähimatki põhjust. «Näidukaartide saatmisest oleme loobunud seetõttu, et hiljemalt 2016. aasta lõpuks läheme üle kaugloetavatele arvestitele ja näidu teatamise vajadus kaob. Juba täna on Valgamaal vahetatud rohkem kui 60% arvestitest – kokku 11 500.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles