Vald valib taas aasta ema

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Roop
Merike Roop Foto: Eveliis Eek

Otepää Naisselts ja Otepää vallavalitsus ootavad 20. aprilliks ettepanekuid selle kohta, kellele võiks tänavu anda valla aasta ema aunimetuse. 

Aunimetuse väljaandmisega soovib vald väärtustada ema ja emadust ning tunnustada naise rolli laste kasvatamisel. Aunimetus antakse igal aastal emadepäeva pidulikul kontsertaktusel üle pereemale, kelle peres kasvab kaks või enam last, kes saavad kodunt armastust, hoolt, eeskuju ja õpetust. Kandidaat peab olema Eesti Vabariigi kodanik ja tema elukoht peab elanike registri alusel olema Otepää vallas.

Ettepanek esitatakse Otepää Naisseltsile. Austatud isiku nimi kantakse naisseltsi auraamatusse, talle antakse üle aasta ema meene ja Otepää valla tänukiri.

Ettepanekud on oodatud vallavalitsuse sekretäri Kersti Tamme meilile, samuti võib need tuua kirjalikult Anni Butiiki Riita Aaderile.

Aasta ema avalduse vormi saab Otepää valla kodulehelt.

Varem on valla aasta ema tiitli pälvinud Maie Niit, Lii Peterson, Kiina Alter, Marge Tadolder, Pille Kangur ja Merike Roop.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles