Särasid noored talendid

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muinasjutt «Lumekuninganna» oli lavastatud ja ette kantud meisterlikult ning võlus omapäraste, samas minimalistlike lahendustega.
Muinasjutt «Lumekuninganna» oli lavastatud ja ette kantud meisterlikult ning võlus omapäraste, samas minimalistlike lahendustega. Foto: Lea Margus

Kolmapäevasel kooliteatrite festivalil selgusid parimad kolmes grupis – nii algklasside, põhikooliealiste kui ka gümnasistide hulgas.

Võrdselt etendustega pakkusid põnevust, kostüümidemängu ja humoorikat, kohati pisarateni naljakat eeskavatutvustust Catlin Saar ja Mareli Nielson MTÜ Kungla muusikalitrupist.

Valgamaa õpilaste teatripidu Valga kultuuri- ja huvialakeskuses alustasid kõige nooremad ning elamusi pakkuv päev jõudis õhtusse arvatust kiiremini. Pakuti muinasjutte ja nende tõlgendusi, tõsisemat elulist ainet ja noorte probleeme. Päeva lõpetas oma tuntud headuses «Robin Hood ja mehed sukkpükstes», mis pühkis pika päeva väsimuse nagu peoga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles