Laste tööd sattusid kogemata konkursile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonistusvõistlus "Mina märkan!"
Joonistusvõistlus "Mina märkan!" Foto: AFP / Scanpix

Neljapäeval avati Vabaduse väljaku tunnelgaleriis Põhja-Eesti Rajaleidja keskuse korraldatud joonistuskonkursi parimate tööde näitus, mis jääb avatuks aprilli lõpuni. Avamisel autasustati parimate piltide autoreid.

Konkursile laekus üle 900 joonistuse ligikaudu 50st Tallinna ja Harjumaa koolist ja noortekeskusest. Üllatusena korraldajatele laekus töid ka ühest Valgamaa noortekeskusest ja Ida-Virumaa koolist. SA Innove kommunikatsioonispetsialist Siim Kumpas täpsustas, et kõik seitse Valgamaalt laekunud tööd tulid Tõlliste avatud noortekeskusest. Piltide autorid olid 2. ja 3. klassi õpilased ning neid juhendas Egle Kõvask.

"Tõenäoliselt märkas laste juhendaja konkursi kuulutust mõnes Rajaleidja infokanalis või Õpetajate Lehes. Kuna kuulutuses polnud üheselt kirjas, et oodatakse just Harjumaa laste töid, vaid see oli täpsustatud konkursi juhendis, siis sealt see tore mõte ilmselt tekkiski," oletas Kumpas, kuidas Kagu-Eesti laste tööd Põhja-Eesti noortele mõeldud võistlusele jõudsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles