Meelis Kuivits – järelpõlve kasvataja maakonnakeskuse jalgpallimaastikul

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärastlõunasel ajal võib Meelis Kuivitsat sageli kohata Valgas Kungla tänava staadionil, kus õhtutundideni käivad treeningud ning nädalavahetustel tihtipeale jalgpalliturniirid.
Pärastlõunasel ajal võib Meelis Kuivitsat sageli kohata Valgas Kungla tänava staadionil, kus õhtutundideni käivad treeningud ning nädalavahetustel tihtipeale jalgpalliturniirid. Foto: Rein Säinas

Viimastel aastatel on Valgas üha enam pead hakanud tõstma üks maailma populaarsemaid spordialasid: jalgpall. Meelis Kuivits on üks neist, kes Valgas ala propageerib ning vutimängijate järelkasvu eest hoolitseb. Tema juhitav klubi Warrior saab tänavu juba veerandsaja-aastaseks.

Viljandis pere teise lapsena sündinud Meelist huvitas vutt juba lapsest saati. Kuigi sõpradega mängiti mitmesuguseid mänge, meeldis kõige rohkem väljakul palli taga ajada. Tihti juhtus, et niipea kui hommikul valgeks läks ja silmad juba seletama hakkasid, kiirustasid sõbrad väljakule. Tagasi koju jõudsid nad alles pimedas, kui palli enam ei näinud. Juhtus sedagi, et vutti käidi tagumas isegi valgetel suveöödel.

«Meenub, kuidas ükskord enne võistlusmängu Kohtla-Järvel ärkasin kell kolm öösel ja enam und ei olnud. Kuna oli suvine aeg ja väljas juba valge, otsustasin palli võtta ja väljakule harjutama minna. Suureks imestuseks nägin tänavale astudes meeskonnakaaslast, kes samuti, pall kaenlas, väljaku poole suundus. Nii me siis keset ööd seda palli mõne tunni toksisime, kuni väljasõiduaeg kätte jõudis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles