Otepää pidas sünnipäeva

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää 79. sünnipäeva aktus
Otepää 79. sünnipäeva aktus Foto: Monika Otrokova

Eile, 1. aprillil möödus 79 aastat sellest, kui Otepää linnaõigused sai. Sünnipäevapidustused tipnesid kontserdiga Otepää gümnaasiumi aulas.

Linna sünnipäeva tähistamine algas aga juba hommikul, mil väiksed vallakodanikud tulid vallamajja sünnipäevalaulu laulma. Traditsiooni kohaselt tervitavad Otepää lasteaia lapsed linna sünnipäeval vallavalitsuse töötajaid lauluga, edastas Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Kontserdil gümnaasiumi aulas esines Liivimaa Noorteorkester, mille koosseisus mängib ka Otepää muusikakooli õpilasi, dirigendid olid Anton Kogan ja Jose Antonio Page Ramirez. Üllatuskülalistena esinesid Otepää muusikakooli õpetajad.

Otepäälasi tervitas vallavolikogu esimees Jaanus Raidal, vallavanem Kalev Laul andis üle Otepää valla medali, mille pälvisid Ülo Reedi ja Rein Vikard.

Ülo Reedi on andnud olulise panuse Otepää kui tuntud ja tunnustatud spordikeskuse kujunemisse. Samuti on Reedi olnud aktiivne Otepää linna volikogu majanduskomisjoni liikmena.

Rein Vikard on mitmendat koosseisu vallavolikogu liige. Ta on tegelenud ettevõtlusega ning olnud tegev ka treenerina.

Otepää medal antakse füüsilisele isikule austusavaldusena silmapaistvate saavutuste eest. Medal on valgevasest, hõbetatud ja oksüdeeritud. Otepää medali andmise otsustab vallavalitsus.

Linna sünnipäeva kontserdi korraldas Otepää kultuurikeskus, toetas Otepää vald.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles