Käpiku sarjal sündis rekord

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekordse raja on läbinud ja ketta korvi visanud Õru osavõistluse võitja Tanel Ojaste.
Järjekordse raja on läbinud ja ketta korvi visanud Õru osavõistluse võitja Tanel Ojaste. Foto: Kaire Kuvvas

Lihtne ning seltskondlik sportmäng disc-golf kogub üha suuremat populaarsust. Omamoodi rekordi püstitasid selle harrastajad Õrus.

Õru disc-golfirajal sai möödunud laupäeval teoks talvesarja Käpik viimane osavõistlus. Kuigi veel eelmise aasta lõpus laiendati rada 12 korvini, lisati nüüd võistluste tarbeks veel kolm ajutist korvi. Võistluse ühe eestvedaja, disc-golfiklubi Evolution esindaja Harri Reimand kinnitas, et jäi rahule. «Võistlejaid oli kohal 63, mis on kohaliku eestvedaja Kaire Kuvvase sõnul Õrus toimunud võistluste rekord.»

Mängu eesmärk on võimalikult väheste visetega visata ketas stardialalt korvi. Meeste arvestuses 48 osaleja seast sai sellega kõige paremini hakkama Otepää mees Tanel Ojaste, kes läbis võistluse 118 viskega. Teisele kohale tuli Kristjan Solodov ning kolmandaks Indrek Kõiv. Naistest moodustasid esikolmiku Triinu Hurt, Kat­rina Kauber ning Maie-Ly Pihus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles