Veok vajus pehmel teepervel kummuli

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee ääres seisnud alajaam pääses kümneid tonne kaalunud raskeveoki käest vaid kergelt mõlkis nurgaga.
Tee ääres seisnud alajaam pääses kümneid tonne kaalunud raskeveoki käest vaid kergelt mõlkis nurgaga. Foto: Taavi Niittee

Laupäeva pärastlõunal vajus Helme alevikust paari kilomeetri kaugusel põllu peale kraavi täislastis raskeveok. Õnneliku juhuse tahtel juht kannatada ei saanud ning läbi ime pääses põllul olnud alajaam vaid kriimudega.

Kohalikust puidugraanulite tootmisega tegelevast ettevõttest peale võetud koormat vedanud veok sattus kõrvalisel teel liigeldes teepeenrale liiga lähedale, mille tagajärjel selle rattad kevadvihmast pehmeks muutunud pinnasesse vajusid. Kui juht mõistis, et teele tagasi pääseda pole enam võimalik, otsustas ta sõiduki peatada, mispeale veok ühes haagisega ümber vajus.

Ühe allika väitel sattus raske masin tee pehmele äärele pärast möödasõidu sooritamist samas suunas liikunud veokist. Teise kuulujutu põhjal põikas juht paremale, laskmaks mööda vastassuunas liikunud sõidukit. «Sündmuskohal käinud politseiniku kinnitusel veokile kedagi vastu ei tulnud ja möödasõidul veok niisamuti ei olnud,» oskas politsei pressiesindaja Kerly Peitel omalt poolt öelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles