Stardipaik aitas Tõrva palluritele vormid selga

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühistoetusega kogutud raha eest soetas Tõrva JK endale 32 komplekti uusi särke, pükse ja kedrasid. Need vahetavad välja kulunud ja katkised vormid, mille seisukorda eelmise aasta fotolt näha saab.
Ühistoetusega kogutud raha eest soetas Tõrva JK endale 32 komplekti uusi särke, pükse ja kedrasid. Need vahetavad välja kulunud ja katkised vormid, mille seisukorda eelmise aasta fotolt näha saab. Foto: Villu Kasak

Aasta alguses kirjutas Valgamaalane, kuidas noored odaviskajad portaali stardipaik.ee kaudu toetajaid otsivad. Vahepeal on sama teinud ka Tõrva jalgpalliklubi ning mõlemad on nüüd toetussumma kätte saanud.

Kui Tõrva odaviskaja Magnus Kirdi ja tema Viljandist pärit treeneri Risto Mätase eesmärk keskkonnaga liitudes oli soetada uued treeningodad, siis Tõrva JK jalgpallimeeskond lootis saadud toetuse eest osta uued vormid. Lootused ja eesmärgid nende seadjatele pettumust ei valmistanud ning vormid on praeguseks juba trükis.

Eesti jalgpalliklubi Tõrva JK on viimasel ajal tõelist tunnustust leidnud. Eelmisel aastal tõusid nad liigataseme poolest Valga maakonna edukaimaks vutiklubiks ning pälviti tiitel «Tõrva aasta tegu 2014». Kuid vaatamata uhketele tulemustele mängumurul, millele märkimisväärne fännibaas alati kaasa elab, hakkasid vanad mänguvormid väsima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles