Otepääl laulis tänavu võistu rekordarv mudilasi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää gümnaasiumi abituriendi Gertrud Aasarohu lemmiktegevus on laulmine ja seda on ta harrastanud juba lasteaiast peale. Laulu «Lay Me Down» esitus piirkondlikul võistulaulmisel tagas talle pääsu maakondlikule võistlusele. Neiu juhendaja on Eve Eljand.
Otepää gümnaasiumi abituriendi Gertrud Aasarohu lemmiktegevus on laulmine ja seda on ta harrastanud juba lasteaiast peale. Laulu «Lay Me Down» esitus piirkondlikul võistulaulmisel tagas talle pääsu maakondlikule võistlusele. Neiu juhendaja on Eve Eljand. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää piirkonna lauluvõistlusel üllatas kõige pisemate solistide rohkus. Kokku oli osalejaid üle poolesaja.

Kui teistes piirkonnavoorudes napib just pisikesi lauljaid, siis Otepää gümnaasiumi aulas võistles pühapäeval 3–6aastaseid lausa 34. Neist paljude juhendaja oli Pähklikese lasteaia lauluõpetaja Meeli Rammul, kes tõi võistlusele kokku 30 last. Tema sõnul on nende lasteaias igal kevadel lauluvõistlus, kust tublimad piirkondlikule võistulaulmisele pääsevad.

16–18aastaste grupis võistelnud Otepää gümnaasiumi abiturient Gertrud Aasaroht on laulnud juba lasteaiast peale. «Et mulle laulmine ja muusika väga meeldivad, teadvustasin endale vist neljandas klassis,» sõnas neiu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles