Tantsijad tõid piiri tagant mitu medalit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe tantsu kokkuvõttes saavutasid kolmanda koha teises grupis tantsuklubi Cris tantsijad Madis Perillus ja Ksenja Parmenenkova.
Kahe tantsu kokkuvõttes saavutasid kolmanda koha teises grupis tantsuklubi Cris tantsijad Madis Perillus ja Ksenja Parmenenkova. Foto: Erakogu

Valga tantsuklubi Cris tõi Cēsisest koju ühe kulla ja kaks pronksmedalit. Seejuures pidid noored võõral maal hakkama saada oma juhendajata, kes samal ajal teisi ülesandeid täitis.

Õpetaja Marika Lalini sõnul oli see Valga noortel esimene kord käia Lätimaal võistlemas õpetajata. Paraku oli ta ise samal ajal hõivatud hindajatööga piirkondlikul lauluvõistlusel. "Algul ei tahetudki Lätimaale minna, kuid minu julgustamisel võeti teekond siiski ette. Toeks olid lastele vanemad, kellele olen abi ja toetuse eest väga tänulik,« sõnas õpetaja.

Rahvusvahelisel tantsuvõistlusel osales 15 tantsuklubi, sealhulgas kaks Eestist: tantsuklubi Cris Valgast ja Mini-Fox Pärnust. Tantsijaid hindas üheksa kohtunikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles