Noored maadlejad naasid medalitega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täiskasvanute arvestuses saavutas neljanda koha kuni 66kilogrammiste hulgas Ott Saar.
Täiskasvanute arvestuses saavutas neljanda koha kuni 66kilogrammiste hulgas Ott Saar. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Tallinnas Euroopa suurimal noorte maadlusvõistlusel andsid nädalavahetusel oma panuse ka Valga spordiklubi noored maadlejad.

Turniiril võisteldi medalite nimel naiste-, vaba- ja kreeka-rooma maadluses. Medalijahil oli kokku ligi 1600 kuue- kuni 20aastast noormaadlejat 17 riigist. Tihedas rahvusvahelises konkurentsis heitles ennast medalile ka kaks Valga sportlast. Võistlus oli korraldajate sõnutsi nii kadettidele kui juunioridele hea proovikivi enne lähenevaid Eesti meistrivõistlusi.

2004.–2005. aastal sündinud poiste seas oli võistlustules neli Valga noormeest. Kehakaalus kuni 29 kilogrammi  saavutas Vjatšeslav Berjozkin 13. koha. Vadim Krivov ja Renat Liske pidid leppima 16. kohaga. Kuni 50kilogrammiste kategoorias aga saavutas Viktor Bilozora tubli 9. koha. Juba vanemate, 2002.–2003. aastal sündinud poiste klassis pidi Aleksandrs Zaicevs leppima 24. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles