Põhitähelepanu läheb joobes juhtidele ja noortele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga politseijaoskonna juhi Tiit Alliku mullune aasta oli töine. Lisaks igapäevatööle tuli tagada kord suurüritustel.
Valga politseijaoskonna juhi Tiit Alliku mullune aasta oli töine. Lisaks igapäevatööle tuli tagada kord suurüritustel. Foto: Rein Säinas

Valga politseijaoskonna juht Tiit Allik tõi mulluste suurimate töövõitudena välja korterivaraste tabamise, ja naaberlinna kanepimüügipunkti sulgemise. Praegu teevad politseijuhile muret alaealiste grupid, kes kuritegelikule teele kipuvad, aga jätkuvalt ikka ka roolijoodikud.

Milline oli möödunud aasta Valgamaal politsei pilgu läbi?

«Registreeritud kuritegude suhtarv 10 000 elaniku kohta oli Valgamaal 228, selle näitajaga asetusime Harjumaa, Ida-Virumaa ja Tartumaa järele. Kui kiigata käesoleva aasta kaht esimest kuud, on nii Eestis tervikuna kui Valgamaal kuritegude arv langenud. Kahe kuu jooksul on maakonnas registreeritud üle 70 juhtumi, arv 10 000 elaniku kohta on 24, mis Eesti vaates paigutab Valgamaa 9.–10. positsioonile.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles