103aastane Elfriede Barth võttis lauluviisigi üles

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval võttis Elfriede Barth Valga haigla hooldekodus vastu õnnitlusi nii sugulastelt kui teistelt, kes teda auväärsel tähtpäeval meeles pidasid.
Neljapäeval võttis Elfriede Barth Valga haigla hooldekodus vastu õnnitlusi nii sugulastelt kui teistelt, kes teda auväärsel tähtpäeval meeles pidasid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeval 103. sünnipäeva tähistanud Elfriede Barth teeb rõõmsa meele ja aruka jutuga silmad ette aastakümneid noorematelegi.

Auväärses eas memm lubas sel tähtsal päeval lisaks omastele endale külla tulla ka Valgamaalase reporteril ja fotograafil. Valga haigla hooldekodus elavat vanaprouat olid õnnitlemas tema tütar Margit Allas Valgast ja paari nädala pärast 80. sünnipäeva tähistav poeg Jaan Märtin pealinnast, keda mäletatakse kui Eesti endist peaepidemioloogi. Kohal olid ka kõik kolm lapselast.

Kuna vanaproua lemmiklilled on punased roosid, olid õnnitlejad seda arvesse võtnud ning enamik lilledest olidki roosid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles