Koolides algab digipöörde teine hooaeg

Jaan Rapp
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahvelarvuti.
Tahvelarvuti. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kooliuuendusprogrammi Samsung Digipööre 2015. aasta avaüritus saab teoks 30. märtsil Tallinnas E-Estonia Showroomis.

Samsung Digipöörde teise aasta avaüritusel võtavad sõna programmi koolitusjuht Mart Laanpere, eelmise aasta võitja, Valga vene gümnaasiumi haridustehnoloog Eva Tšepurko ja programmi algatanud Samsung Electronics Balticsi president Taehwan Hwang.

Samas toimub haridusteemaline diskussioon «Hariduse väljakutsed 21. sajandil: kuidas koolitada homseid ettevõtjaid juba täna?». Diskussioonis osalevad Gustav Adolfi gümnaasiumi direktor Hendrik Agur, CV Keskuse asutaja ja investor Raivo Hein, Kristel Rillo haridus- ja teadusministeeriumist, õppematerjalide kirjastuse Maurus juht Kaarel Oja ning reklaamiagentuuri Division looja ja haridusvaldkonna startup’i EdFox mentor Rain Pikand. Diskussiooni juhib Urmas Vaino.

Samsung Digipööre on koolide digitulevikuks ettevalmistamise programm, mis on kooskõlas Eesti elukestva õppe strateegiaga ning on märkimisväärse tähtsusega kogu Eesti haridussüsteemi edendamisel. Eelmisel aastal osales programmis kaheksa kooli üle Eesti ning tänavu valitakse programmi juba kaksteist Eesti kooli. Rohkem informatsiooni programmi kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles