Politsei tegeles nii Eesti kui Läti kodanikega

Jaan Rapp
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv
Politsei. Foto on illustreeriv Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäev, 25. märts oli Valga politseile taas kord töörohke. Korrakaitsjatel tuli tegelda muu hulgas nii leitud telefoni kui kadunud tüdrukuga.

Kella 12.30 ajal teatas politseikadett jaoskonda, et Valgas Kungla tänaval on arvatavalt alaealine poiss, kes suitsetab. Info osutus õigeks ja alaealisele koostati väärteoprotokoll.

Kella 14 ajal teatati politseile Valgas Sepa bussipeatuse juures maas lebavast joobes mehest. Selgus, et tegu on Läti kodanikuga. Mees anti üle naaberriigi politseile, kes viis ta koju puhkama.

Kella 19.30 ajal peeti Valgas Raja tänaval kaupluses kinni naine, kes varastas poest kosmeetikatarbeid. Kaup tagastati pole ja naise suhtes alustati menetlust.

Kella 21 ajal teatati, et kella 18 paiku läks 15aastane tüdruk rattaga sõitma ega ole seni koju naasnud. Neiu telefon oli välja lülitatud. Lõpuks selgus, et neiu oli läinud Elvasse sugulase juurde ja temaga oli kõik korras.

Valgas politseijaoskonda külastas ka naine, kes oli Petseri ja Roosi tänavate ristmiku juurest leidnud mobiiltelefoni LG. Politsei selgitas telefoni omaniku välja ja andis leiu talle tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles