Ettepanek valdade ühinemiseks tehti üksmeeles

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helme vallavolikogu võttis kõigi volinike poolthäälega vastu otsuste asuda ühinemisläbirääkimistesse kolme naaberomavalitsusega.
Helme vallavolikogu võttis kõigi volinike poolthäälega vastu otsuste asuda ühinemisläbirääkimistesse kolme naaberomavalitsusega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Helme vallavolikogu istungil hääletati üksmeelselt heaks otsus, millega tehakse Põdrala, Hummuli ja Tõrva linna volikogudele ettepanek alustada läbirääkimisi moodustamaks üks suur ühisvald.

"Tõrva linn on hästi arenenud ja see on nii Põdrala, Helme, Hummuli valdade kui Tõrva linna huvides, et me areneksime koos edasi," ütles Helme vallavolikogu esimees Ave Visor, kes nentis, et juba praegu on Tõrva linn nende valdade keskuseks ning eraldi olemine pole enam otstarbekas.

Kindla vajadusega ühinemiseks nõustus ka nii Helme vallavanem Tarmo Tamm kui istungile saabunud ja kõnelenud Tõrva linnapea Maido Ruusmann. Ruusmani sõnul on ta isiklikult rääkinud nii linnavolikogu liikmete kui naabervaldade juhtidega ning kõik on olnud ühinemise poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles