Purjutajad ohustasid nii teisi kui iseendid

Jaan Rapp
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Teisipäeval sai politsei Valgamaalt neli väljakutset, mille puhul tuli tegeleda alkoholi tarvitanud isikut.

Kella 15.15 paiku teatati, et Valgas Metsa tänaval kõnnib piki sõiduteed väga joobes mees. Politsei leidis mehe Metsa ja Peetri tänavate ristmiku juurest ja viis ta koju.

24. märtsil kella 19.45 ajal sai politsei teate, et Karula vallas on tee ääres pikali maas joobes naine. Politsei selgitas välja, et naine ei jõudnud enam omal jalal edasi liikuda ja viis ta koju puhkama.

24. märtsil kella 22 paiku teatati kaklusest Valgas Pikal tänaval kortermaja ees. Politsei selgitas välja, et üks naaber oli kuulnud kõrvalkorterist lärmi ning läks naabreid korrale kutsuma. Seepeale ründas korteris olnud naine ukse taha tulnud meest ja kahjustas ühtlasi naabri korteriust. Politsei viis agressiivse ja alkoholi pruukinud 29aastase naise esiti kainenema.

25. märtsi öösel kella kolme ajal sai politsei väljakutse Valgas Jakobi tänavale korterisse, kus joobes mees lõi naisele vastu nägu. Arstiabi naine ei vajanud, täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles