Tõrvalased otsivad kevadmatkadel sõnu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikesepaisteline ja karge kevadilm meelitas parki 92 matkasõpra.
Päikesepaisteline ja karge kevadilm meelitas parki 92 matkasõpra. Foto: Andrus Abel

Kevade alguspäeval lõpetasid tõrvakad talviste ürituste hooaja kinomajas, andis teada Tõrva linna spordimetoodik Tiina Neumann. Tänu osaliseks said aktiivsemad talvematkadel osalejad, tublimad suusaseriaali suusasõprad said ka osavõtumeeneid. Samuti tänati Eesti linnade ja Valgamaa talimängudel Tõrva linna võistkonnas osalenud sportlasi ja võistkondi. Kokkusaamine lõppes ühise kringlisöömise ja filmivaatamisega.

Juba päev hiljem algasid aga Tõrva kevadmatkad «Otsi sõnu». «See on juba mitmel varasemal aastal populaarseks saanud sõnade otsimise mäng, kus igal osalejal on võimalus endale sobival ajal liikuda ja otsida terviserajale paigutatud sõnu,» selgitas Neumann. Kaunis päikesepaisteline ja karge kevadilm meelitas keskpäevaks Tõrva gümnaasiumi parki 92 liikumisest rõõmu tundvat matkasõpra.

Kõigile kohaletulnutele jagati meeneks «Tõrva liigub» logoga helkureid. Iga matkaline sai kaardi ja sõnade ülesmärkimise sedeli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles