Õpetaja naasis Venemaalt kolme medaliga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Aigro Komimaa pealinnas Sõktõvkaris
Ene Aigro Komimaa pealinnas Sõktõvkaris Foto: Erakogu

Venemaal Komi Vabariigi pealinnas Sõktõvkaris seenioride maailmameistrivõistlustel murdmaasuusatamises tegi Eesti koondises kaasa ka Valgamaa suusataja Ene Aigro, kellel õnnestus kolm medalit võita.

11.–21. märtsini toimunud võistlustel World Masters Cup 2015 osales 845 suusatajat 17 riigist. Võisteldi 12 vanuseklassis, nii klassikalises kui vabas tehnikas. Vanim osaleja oli Eesti võistkonna kapteni Andres Häkkineni andmetel 91aastane sportlane. «Kuigi osavõtjaid oli seekord vähem kui tavaliselt, oli tase väga kõrge, sest kohal olid kõik Venemaa parimad. Eesti oli esindatud viie võistlejaga,» lisas Häkkinen.

Mehe sõnul esineti edukalt. Riikide arvestuses saavutasid eestimaalased tubli kaheksanda koha ning tõid koju kuus medalit. Vanuseklassis 65+ tuli 30 kilomeetri vabatehnika distantsil maailmameistriks narvalanna Nadežda Poljakova. Lisaks sai naine samas tehnikas hõbemedali 15 kilomeetri distantsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles