Taas sõitis auto vastu hoonet

Jaan Rapp
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoga sõideti vastu maja keldriakent.
Autoga sõideti vastu maja keldriakent. Foto: Politsei

Kolmapäeval, 25. märtsil kella 00.40 paiku laekus politseile teade liiklusõnnetusest Valgas Petseri tänaval.

Kohale saabunud politseinikud selgitasid sündmuskohal välja, et autoga oli sõidetud vastu maja keldriakent. Selle klaas oli purunenud ja metallist aknavõre deformeerunud. Sündmuskohal sõidukit ega selle juhti aga ei olnud.

Politsei tabas arvatavalt kahju tekitanud Mitsubishi Valga linnas sõitmast. Masinal olid tehnilised kahjustused. Autoroolis olnud mees ja kõrvalistmel olnud alkoholi tarvitanud naine keldriakna vastu sõitmist ei tunnistanud. Roolis olnud mehel alkoholijoovet ei tuvastatud, temalt võeti aga proov narkojoobe tuvastamiseks.

Juhtunu täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Tegu oli juba teise õnnetusega Valgas sellel nädalal, kus sõiduk majaseina rammis. Esmaspäeva õhtul 17 paiku põrkasid J. Kuperjanovi ja Peetri tänava ristmikul kokku sõiduautod Opel Zafira ja Ford Mondeo, mis said õnnetuse tagajärjel tugevalt kannatada. Ford paiskus kokkupõrke tagajärjel vastu elumaja kiviseina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles