Linn otsustas toetada jalgpallureid

Jaan Rapp
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Jaanus Lensment

Tõrva linnavalitsus on otsustanud toetada Tõrva jalgpalliklubi täiskasvanute meeskonda kokku 4500 euroga, mis aitab jalgpalluritel sellel hooajal pidada haaravaid jalgpallilahinguid Eesti teises liigas, andis teada linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Siim Ausmees.

Linnapea Maido Ruusmanni sõnul on Tõrva jalgpallurid näidanud viimastel aastatel ülesse teotahet ja soovi areneda. Selle tulemusel mängivad nad algaval hooajal ühe Kagu-Eesti aktiivseima fänniklubi toel Eesti teises liigas.

„«Linnale on jalgpalliklubi toetamine väga tähtis, kuna klubi heade tulemuste kaudu saab ka Tõrva tuntumaks. Tõrva noortel on tekkinud lisavõimalusi oma vaba aja veetmiseks nii palliplatsil kui selle ääres,» lisas Ruusmann.

Linna on aastaid kimbutanud probleem jalgpalliväljakuga, mis muu hulgas takistanud jalgpalliklubil pidada Tõrvas kodumänge. Linn teeb praegu väljaku uuendamiseks aktiivselt ettevalmistusi ning töödega loodetakse alustada juba mais. Tööde spetsiifika tõttu saab väljakut kasutada alates 2016. aastast.

Eesti Jalgpalli Liit on põhimõtteliselt andnud ka nõusoleku, et Tõrva jalgpalliklubi võiks alates järgmisest aastast pidada kodumänge standardist kitsamal jalgpallistaadionil.

Klubi täiskasvanute võistkond mängib tänavu Eesti teises liigas. Jalgpallurite eelmise aasta kolmanda liiga võidu tunnistasid tõrvalased konkursi „«Tõrva aasta tegu 2014» võitjaks. Täiskasvanute võistkond on ka Valgamaa meister 2014. Võistkonnas mängib sellel hooajal 33 jalgpallurit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles