Mis saab probleemsetest tünnidest edasi?

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aerofotodel on kujutatud Tõrva tööstuskompleksi osa ajavahemikul 2005–2013. Keskkonnainspektsiooni viimasel hinnagul on tulest puutumata puiduviimistlusjääke alles umbes 45 000 liitrit.
Aerofotodel on kujutatud Tõrva tööstuskompleksi osa ajavahemikul 2005–2013. Keskkonnainspektsiooni viimasel hinnagul on tulest puutumata puiduviimistlusjääke alles umbes 45 000 liitrit. Foto: Maa-amet

Üle-eelmisel nädavahetusel Tõrvas põlenud ja paukunud laki- ja värvitünnid panid mõnegi silmapaari seal tegutseva mööblitehase poole vaatama. Vaatas ka keskkonnainspektsioon ja nende hinnang leebe ei ole.

14. märtsi õhtul süttisid tööstuskompleksi laoplatsil puudelatvadeni ulatuva leegiga puiduviimistlusvahendite jäägid, mis kuulusid Scandinavian Furniture nimelisele ettevõttele. Kustutustöödega tegelenud päästjatel kulus tule kustutamiseks peaaegu kaks tundi.

Põlengu põhjuste osas alustatud menetlus senimaani tulemusi pole andnud. «Nii palju saab ütelda, et isesüttimisversiooni on uurijad välistanud,» ütles Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles