GALERII: Koolis hakkas tegutsema digiklass

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmise aasta lõpus kooliuuendusprogrammi Samsung Digipöörde võitjaks valitud Valga vene gümnaasium sai auhinnaks digiklassi, mille pidulik avamine sai teoks täna. Ajaloolist sündmust oli koolisaali tähistama kogunenud lisaks külalistele kogu koolipere.

Ürituse avanud kooli õppealajuhataja Airi Mägi sõnul oli digiklassi avamine üllatus ka õpilastele. «Sel päeval kui teil algas vaheaeg, hakkasime meie teisele korrusele digiklassi sisustama,» rääkis õppealajuhataja.

Auhinna andis kooli direktorile Marina Krotovale üle Samsungi esindaja Martin Sarap, kes edastas koolile Samsungi Baltimaade presidendi Taehwan Hwangi õnnitlused. Sõna võtnud Sarap ütles koolipere tegemiste ja koostöö kohta ainult kiidusõnu. «Mul oli rõõm näha, kuidas Tallinnast kaugel asuv väike kool tegi nii head meeskonnatööd, et digipöörde võit Valka toodi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles