Rehvid – teema saja varjundiga

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Suluste soovitab vahetada rehve sügisel vara ja kevadel hilja.
Teet Suluste soovitab vahetada rehve sügisel vara ja kevadel hilja. Foto: Urmas Luik

Rehvid on auto käimad. Paljajalu ehk vaid velgedel auto kaugele ei veere, midagi peab ikka all olema. Edevamad, kulunumad, hooajale vastavad või läbi aasta. Nagu meil, kahejalgsetelgi.

Rehvimüüjate ja -vahetajate äri, olgu ta kui rikkaks tegev tahes, ei kustu päriselt ilmselt kunagi, nagu ka näiteks kingapoodide oma, aga eriti sageli on autorehvid jutuaineks sügisel ja kevadel, kui lumi ja libe kas tuleb või läheb. Seda lugugi kirjutades mõtlen, et paar päeva tagasi oli tosin kraadi sooja ja naelu krõbistada imelik, täna hommikul maa valge ja libedatel tänavatel sõidavad soolapuistajad.

«Talve hakul on kõigil rehvitöökodadel järjekorrad ukse taga, kevadel tundub rahval olevat kas velgedel rehvikomplekti või naelrehvide suverehvide vastu vahetamisega rohkem aega,» rääkis autode ja haagiste müügiga tegelemise kõrval uusi ning kasutatud rehve ja velgi müüva, vahetava, remontiva ning hoiustava Taunex OÜ müügimees Teet Suluste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles